Alles over ebooks

Over ons

Sascha van de Ven

Hoi, leuk dat je op mijn blog beland bent! Ik ben Sascha van de Ven en ben de schrijver achter UwEbook.nl. Van kinds af aan was ik altijd al met een boek te vinden. Toen ik opgroeide en het drukker werd in mijn leven, bleef ik alsnog elke week lezen. Wanneer ik lees, kan ik mijn hoofd even tot rust laten komen. Ik voel me dan weer even zoals ik me tientallen jaren geleden voelde als kind met een boek voor het slapen gaan.

Vroeger bestonden alleen fysieke boeken. Maar sinds dat ik voor het eerst in aanmerking kwam met eReaders en ebooks, ben ik er fan van geweest. In mijn wat tumultueuzere leven kan ik niet altijd een dik boek meenemen. Wel kan ik al jaren met een eReader eventjes nog lezen tussen pauzes en momenten dat ik moet wachten. Heeft bijvoorbeeld de trein vertraging? Dan lees ik nog even verder aan mijn boek. Maar ook ’s avonds voor het slapengaan kan ik nog lezen zonder een nachtlampje.

In al deze jaren fan te zijn heb ik veel ervaring opgebouwd met eReaders. Ik heb verschillende eReaders in mijn bezit gehad en heb zo’n honderd ebooks gelezen. Daarom is UwEbook.nl in het leven geroepen: om mijn uitgebreide kennis over eReaders te delen. Ik ben namelijk zo te spreken over eReaders, dat ik hier graag over praat. Ik zou het heel leuk vinden om andere mensen ook enthousiast te maken. Regelmatig plaats ik daarom nieuwe artikels over van alles met betrekking tot de wereld van ebooks. Dat doe ik in begrijpelijke taal en geschikt voor jong en oud, want lezen is voor iedereen.

Kom dus zo nu en dan een kijkje nemen op UwEbook.nl, zodat je up-to-date blijft met alle informatie over ebooks en eReaders en persoonlijke ervaringen van enthousiaste mede-schrijvers.